Tilfeldig sex sex kvinner

Tilfeldig sex sex kvinner Kvinner angrer et ja til tilfeldig sex mye oftere enn menn gjør. Nesten bare menn angrer at de takket nei. Hvorfor det? Jeg tror imidlertid at økt aksept for tilfeldig og uforpliktende sex kommer med en pris, nemlig mer seksuell trakassering av kvinner. Det er særlig én årsak til at kvinner ikke har så mye sex som de egentlig liker tilfeldig sex like mye som menn – hvis mannen er god i senga. Tilfeldig sex: Dette angrer vi på. I en ny NTNU-studie forklarer forskerne hva kvinner og menn angrer mest på, etter å ha hoppet til sengs med en fremmed.

Aftenposten

Tilfeldig sex sex kvinner Mange av forholdene som skapte de fundamentalt forskjellige måtene menn og kvinner tenker på er ikke lenger aktuelle, spesielt i Norge. Det høres strengt ut. Almås påpeker at Detlefsens analyse ikke er forskning, men at konklusjonen bør tas seriøst.

Vi skal være tilstedet på mange arenaer, sier psykiateren. Dette går rett inn i diskusjonen om det er kultur eller biologi som dominerer oppførselen vår. De fleste har en anelse om at kvinner har det lettere enn menn med å få tilfeldig sex.

Den feministiske og den seksuelle revolusjon skulle gjøre kvinner i stand til å nyte tilfeldig sex like mye som menn. Slik har det ikke gått, hevder. Tilfeldig sex: Dette angrer vi på. I en ny NTNU-studie forklarer forskerne hva kvinner og menn angrer mest på, etter å ha hoppet til sengs med en fremmed.

(Dagbladet): De fleste har en anelse om at kvinner har det lettere enn menn med å få tilfeldig sex. Denne anelsen er heller ikke gal, skal man.

- Kvinner får mindre ut av tilfeldig sex | ABC Nyheter

Tilfeldig sex: Dette angrer vi på. I en ny NTNU-studie forklarer forskerne hva kvinner og menn angrer mest på, etter å ha hoppet til sengs med en fremmed. (Dagbladet): De fleste har en anelse om at kvinner har det lettere enn menn med å få tilfeldig sex. Denne anelsen er heller ikke gal, skal man. Kvinner angrer mye mer på siste gang de hadde tilfeldig sex enn menn gjør.

Menn angrer mye mer enn kvinner på at de lot sjansen gå fra seg.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail