Stockholm nigerianske prostituerte oslo

Stockholm nigerianske prostituerte oslo Under en aksjon torsdag kveld, kontrollerte politiet 13 nigerianske prostituerte i Kristiansand. Det er flere enn i meerabainotout.comr: stockholm. OSLO/STOCKHOLM (VG) Mens Oslo sentrum flommer over av det så tidlig at Karl Johan ikke var oversvømmet av nigerianske prostituerte. Hun regner med at cirka av de prostituerte i Oslo er fra Nigeria. Antallet kvinner som selger sex i Stockholm og andre svenske byer. Bare på Karl Johan er det rundt nigerianske prostituerte, skriver . Omfanget av synlig prostitusjon i Oslo er større enn i Stockholm og.

Antall prostituerte i Oslo doblet på ti år

Stockholm nigerianske prostituerte oslo Det er dobbelt så mange som for ti år siden.

Del på facebook. To netter i et rom med utsikt. De er kledd i hvite topper, korte dongeriskjørt og lange sigaretter. Les også

I Oslo har det vært rundt prostituerte, ifølge Prosenteret. Særlig kvinner fra Nigeria har stått for mye av den store økningen. noe av forklaringen på at antallet prostituerte har vært så mye lavere i Stockholm enn i Oslo. Antall prostituerte i Oslo er fordoblet på ti år. Særlig kvinner fra Nigeria står for mye av den store økningen av prostituerte i Oslo, opplyser leder –Vi regner med at det finnes – gateprostituerte i Stockholm, sier Patrik. Det er nigerianske, rumenske og bulgarske prostituerte som har tatt over sex-markedet i Oslo.

Foto: Nina Hansen/DagbladetVis mer  Mangler: stockholm.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail